Sommige klanten ervaren een lege mand zodra ze bij het afrekenen zijn aangekomen. Dit komt omdat, om de bestelling tijdens het afrekenen correct te kunnen beheren, de website een cookie op uw pc moet plaatsen en deze wordt geblokkeerd vanwege uw beveiligingsinstellingen. Klik hieronder op de link meer lezen om te leren hoe dit op te lossen en uw bestelling te verwerken. Houd er rekening mee dat u dit kunt wijzigen door cookies voor gardens4you.co.uk expliciet toe te staan zonder de beveiligingsinstellingen voor internet in het algemeen te wijzigen.

Uw pc blijft beveiligd en u kunt op onze website veilig afrekenen, zie hieronder voor instructies.

Hoe cookies in te schakelen voor TuinFlora.com.

1. Open uw configuratiescherm vanaf de startknop en klik op de internetopties

2. Klik bij internet opties op het tabblad Privacy om de Privacy-instellingen te openen.

3. Klik op de sites-knop om naar de pagina Beheer sites te gaan

4. Voer de website in het adres van het websiteveld in: www.tuinflora.com en klik op de knop Toestaan

5. Controleer of de website nu wordt genoemd als een beheerde website en druk op de knop OK.

Je zou nu goed kunnen afrekenen, als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met de klantenservice om je te helpen